Alltså - WOW! Detta måste ni bara testa, var nog det godaste jag ätit på länge, länge!
Ännu ett recept ur boken "Lättlagad GI" av Ola Lauritzson. Dock följde jag det inte till punkt och pricka, så nedan följer receptet my way;
Du behöver 4p;
4 stora kycklingfiléer
1 purjolöl skivad
Smör till stekning
2 burkar lätt kvarg
1/2 dl whisky (jag använde Glenfiddich)
Ännu ett recept ur boken "Lättlagad GI" av Ola Lauritzson. Dock följde jag det inte till punkt och pricka, så nedan följer receptet my way;
Du behöver 4p;
4 stora kycklingfiléer
1 purjolöl skivad
Smör till stekning
2 burkar lätt kvarg
1/2 dl whisky (jag använde Glenfiddich)
200g grönmögelost
2 dl valnötter
Sallad
1. Bryn kycklingen så den får gyllenbrun färg(krydda den med lite salt och citronpeppar vid stekning) sedan lägg undan på en tallrik
2. Bryn purjolöken i smör
3.Häll i kvargen, whiskyn och ca 1 dl vatten låt koka upp
4. Smula ner grönmögelosten och valnötterna, salt och peppar
5.Lägg i kycklingen och låt sjuda under lock i 15 min
6. Servera med sallad, var jätte gott att ha äpple i salladen till
TRY IT!
2 dl valnötter
Sallad
1. Bryn kycklingen så den får gyllenbrun färg(krydda den med lite salt och citronpeppar vid stekning) sedan lägg undan på en tallrik
2. Bryn purjolöken i smör
3.Häll i kvargen, whiskyn och ca 1 dl vatten låt koka upp
4. Smula ner grönmögelosten och valnötterna, salt och peppar
5.Lägg i kycklingen och låt sjuda under lock i 15 min
6. Servera med sallad, var jätte gott att ha äpple i salladen till
TRY IT!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar