Gjorde en helt fantastisk fiskgryta igår med saffran och till det hade vi en klick aioli och brödet jag bakade tidigare idag.
400g vit fisk
400g räkor
1/2 purjölök
50g fänkål
2 tomater
400g vit fisk
400g räkor
1/2 purjölök
50g fänkål
2 tomater
2 msk olivolja
5 dl fiskbuljong
1 påse saffran
2 msk örtkrydda
1 1/2 dl creme fresh
1 burk musslor
Fräs löken och kålen. Sedan tomaterna och tillsätt sedan creme freshen, buljongen och sedan saffran och örtkryddan. Lägg sedan ned fisken och låt sjuda i 10 minuter. Sist lägg i räkorna och musslorna, låt bli varma och servera sedan gärna med en klick aioli.
Jätte gott, lätt och snabbt.
5 dl fiskbuljong
1 påse saffran
2 msk örtkrydda
1 1/2 dl creme fresh
1 burk musslor
Fräs löken och kålen. Sedan tomaterna och tillsätt sedan creme freshen, buljongen och sedan saffran och örtkryddan. Lägg sedan ned fisken och låt sjuda i 10 minuter. Sist lägg i räkorna och musslorna, låt bli varma och servera sedan gärna med en klick aioli.
Jätte gott, lätt och snabbt.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar