bild

bild
Motivation och inspiration för oss och för er

torsdag 7 november 2013

Storbak!

I tisdags hade vi storbak och bakade Chocolate chip cookies, chokladbollar, hallon- & kardemumma muffins och pepparkaksmuffins! Allt var såklart sockerfritt, glutenfritt, laktosfritt, fettsnålt men kunde definitivt innehålla spår av gottigheter!





Här kan ni hitta receptet på dessa utsökta kakor! Ibland kan det kännas trist att sitta med den vanliga kvargen eller keson när det är dags för ett mellanmål och andra fikar på bullar och kakaor. Då kan dessa vara perfekta att "fika" på istället! Protein och energirika.





Här kan ni hitta receptet på dessa super goda chokladbollar! De här en härlig lite seg konsistens som påminner om kola! Även dessa väldigt protein och energirika!


Här är receptet på dessa UNDERBARA muffin! Så goda, så saftiga sååå AMAMAM! Vi gjorde även en tvist på en sats av dessa och bytte ut kardemumman mot 2 msk pepparkakskrydda och bytta ut hallonen och tranbären mot 2dl ekologiska russin från saltåkvarn. Vart jätte gott, lite smygstart på julmyset såhär i början på november!

Baket var verkligen jätte mysigt och så härligt att ha allt detta hemma nu och kunna äta mellanmål på, få lite variation och riktigt smaskig sådan!

/FLIPP OCH MICHAN!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar