bild

bild
Motivation och inspiration för oss och för er

onsdag 30 januari 2013

Broccoliefylld paprika med kyckling

Jag tycker väldigt mycket om färsfylld paprika, men hade lite kyckling som behövde ätas upp. Så resultatet blev broccoliefylld paprika med fetaost och purjolök.
Tycker du inte om broccolie kan du fylla din paprika med vad du vill
Går att äta till både kyckling och lax.




Ingredienser (2 personer)
2 paprikor
valfri mängd broccolie (beror på hur stora paprikorna är)
½ feta ost bit 
1 dl hackad purjolök
salt och peppar.
2 kycklingfiler/laxfiler

Börja med att bryna kycklingen, om det är det du ska äta till, sen in i ugnen på 200 grader.
Koka sedan upp vatten och lägg i broccolin, den ska vara mjuk!
Hacka upp feta osten och purjolöken.
När broccolin är färdig, mixa den till en slät pure. Krydda med valfri krydda. blanda sedan i fetaosten och purjolöken
Fördela puren jämt mellan de 2 paprikorna, sen in i ugnen ca 10-15 min.
Hacka upp valfria grönsaker.

Snabbt och enkelt att göra! 





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar